Magasinering StadsbudensMagasinering & Lagerhotell

Personalenär A och O när varor ska flyttas från en plats till en annan.

Flyttfirma för Norrmalm

Stockholms Stadsbud har en mångårig erfarenhet av att agera flyttfirma i Stockholm medn omnejd. Du kan själv välja i vilken utsträckning du behöver vår hjälp, i och med att varje stadsbud agerar som en individuell firma. Norrmalm är bara ett av våra många områden. Nedan följer ett par citat från några våra nöjda kunder.

När vi bestämde oss för att flytta från villan i Bromma sa våra kompisar att vi måste anlita ”bästa” flyttfirman. Det gjorde vi, Stadsbuden i Storstockholm var exemplariska. Vi kommer aldrig att glömma att de till och med lagade en kontakt i taket där kristallkronan skulle hänga. Jag kommer att rekommendera dem till alla jag känner.

- Birgit Pettersson

Stadsbuden gör ett fantastiskt jobb och jag har aldrig blivit besviken. Det ser alltid snyggt och prydligt ut efter en flytt, med allt placerat på rätt plats. Dom är mycket kompetenta och kan montera samt demontera möbler utan problem. Jag skulle inte komma på tanken att ringa en annan flyttfirma. Vi har haft andra flyttfirmor förut, men det är inga som är i närheten av Stadsbuden i Storstockholm.

- Eva-Lotta Karlsson Almega

Kungsholmen    Norrmalm    Östermalm    Södermalm    Vasastan