MagasineringStadsbudensMagasinering & Lagerhotell

Personalenär A och O när varor ska flyttas från en plats till en annan.

Företagsflytt i Stockholm med Stadsbud

Att flytta kontor är ett helt företag. Fråga oss, vi vet. Detta är en av våra specialiteter. Vi ser företagsflytt som ett projekt där vi är er partner. Tillsammans lägger vi upp en arbetsplan som utgår från era behov. Den perfekta flyttfirman för er, helt enkelt.

Kontorsflytt
Vill ni byta rum på kontoret? En intern ommöblering eller en kontorsflytt till en annan plats? Vi har erfarenhet av alla slags företagsflyttar med mycket goda referenser inom Stockholm med omnejd. Vid en kontorsflytt är det mycket viktigt att allt sköts bra och att allt är redo när det är dags att öppna. Många flyttar sitt kontor under en helg, och vi kan ta alla uppdrag, stora som små och se till att det löser sig under helgen.

Tidsplanen
Utgångspunkten för varje företagsflytt är att er verksamhet inte för en minut ska avstanna, trots att hela kontoret är på väg mellan två adresser. Detta gör oss till en perfekt flyttfirma vid alla sorters företagsflyttar.

Kostnadsplanen
När vi skaffat oss en bild av omfattningen på er företagsflytt lämnar vi en offert. Eftersom korrigeringar och tillägg ofta tillkommer brukar vi arbeta efter en kombination av fast pris och löpande räkning.

Flytta vardag eller helg

Vi flyttar när det passar er bäst. En helgflytt är inte det billigaste alternativet, men kan ibland vara det mest lönsamma. Många av våra kunder väljer en kombination,t ex torsdag till söndag.

Du har samma kontaktperson hos oss hela tiden som är på plats.

Utnyttja vår kunskap att packa, våra rutinerade packmästare hjälper er gärna. Tänk på att vi kan bistå er med flyttkartonger som finns att hyra/köpa.

Kungsholmen    Norrmalm    Östermalm    Södermalm    Vasastan